HO'OPONOPONO pomůcky

27.09.2011 13:31

V Ho'oponopono máme mnoho čistících pomůcek, které lze využívat v běžném žiovtě a posilují účinky této techniky. Jednou z pomůcek je Modrá sluneční voda, k jejiž výrobě je třeba mít modrou láhev. Modré sklo se u nás těžko získává. Jako prakticky ozkoušené mám následující: kupte si od Weledy Růžové koupelové mléko, užijte si báječné lázně a poté, když láhev důkladně vymyjete a vyvaříte ve vodě, můžete jí používat na výrobu Modré sluneční vody. Vyrobenou vodu lze přelít do zásoby jiné nádoby a můžete láhev používat dál. 

Druhou pomůckou je mouka z modré kukuřice přidávaná (doslova v homeopatickém množství) do lahviček s vodou k čištění prostoru nebo k samostatnému použití v prostoru i do jídla. Kukuřičná mouka prodávaná v USA a Anglii jako modrá kukuřičkná mouka pochází z jihoamerické kukuřice, kterou používaly indiánské národy již dávno ke svým rituálům a jako posvátný pokrm. Tato kukuřice má modrofialová zrna a proto se někdy nazývá modrá kukuřice jindy fialová kukuřice a u mouky je to podobné, někdy je nazývána modrou kukuřičnou moukou, jindy fialovou. Přímo mlýny Arrowhead uvádějí, že mouku melou z fialovo-modrých kukuřičných zrn. (Barva je dána anthokyanidy, které jsou mocnými antioxidanty obsaženými také například v borůvkách.) U nás nelze koupit kukuřičkou mouku firmy Arrowhead, ale zle koupit fialovou kukuřičnou mouku na stránkách www.salviaparadise.cz. Lze jí také použít jako rituální posvátný nápoj. 

Doporučuji palačinky z mouky z fialové kukuřice, vody a sluneční vody: s borůvkami jsou pokrmem doslova Božsky lahodným a také očistným. 

Zpět